Arbeta för en rikare assistans som berikar kundens vardag

Vår personal är vår främsta tillgång och vår största styrka genom att varje dag verkställa Rik Assistans löfte till kund. Tillsammans sprider vi en rikare assistans som bidrar till att ge våra kunder en bättre vardag. Vill du arbeta som personlig assistent i en organisation där anställningstrygghet, hälsa och kompetens är hjärtefrågor? Välkommen med din intresseanmälan.

Intresseanmälan för dig som är personlig assistent och vill göra skillnad i någons liv

Vi söker dig som vill göra skillnad för en annan människa. Dig som har styrkan att följa någon nära i vardagen och bygga en relation som berikar både dig och kunden.

Du bör vara en drivande, självständig och ansvarstagande person som är trygg i dig själv samt har självdistans och livserfarenhet. Du är utbildad undersköterska eller har omvårdnadsutbildning. Ledarskapsutbildning och utbildning i personlig utveckling är meriterande.

Skicka in din intresseanmälan via formuläret nedan och bifoga ett personligt brev där du berättar litet om dig själv, din bakgrund, dina meriter och varför du vill jobba som personlig assistent på Rik Assistans. Ange gärna referenser från tidigare anställningar.

  Rik Assistans i korthet

  Du påverkar själv ditt liv och din vardag. Det är grundtanken i vår verksamhet. Hos Rik Assistans är du själv delaktig i utformning och upplägg av din personliga assistans och du tar så mycket ansvar som du själv vill.

  Huvudkontor

  Rik Assistans AB

  Norra Kyrkogatan 15
  871 32 Härnösand