Personlig assistans som ger ökad livskvalitet

Du påverkar själv ditt liv och din vardag. Det är grundtanken i vår verksamhet. Hos Rik Assistans är du själv delaktig i utformning och upplägg av din personliga assistans och du tar så mycket ansvar som du själv vill. Resultatet är personlig assistans som fungerar i vardagen och ger ökad livskvalitet.

Rik Assistans står för respekt, integritet och kvalitet. Vi är ett privat assistansföretag som erbjuder individanpassad personlig assistans i nära samarbete med våra kunder. Med en flexibel organisation och hög kompetens tillgodoser vi våra kunders unika behov.

Långsiktiga relationer skapar trygghet

Vår viktigaste tillgång är personal som trivs, mår bra och känner arbetsglädje. Låg personalomsättning ger stabilitet i verkställandet av personlig assistans och skapar trygghet för våra kunder. Vi värnar om att bygga långsiktiga relationer och ge assistans som är hållbar över en längre tid.

Assistansföretag med drivkraften att alltid ge mer

Genom att ständigt öka kvaliteten i vårt arbete finner vi glädje och stolthet med drivkraften att alltid leverera mer än kunden förväntar sig. Vi vill ge ordet rik en ny innebörd för dig som möter oss. Välkommen till Rik Assistans.

Mer information om Rik Assistans

allabolag.se hittar du ekonomisk information om Rik Assistans. Här finns den senaste uppdaterade informationen från Bolagsverket, Skatteverket, SCB och UC, som till exempel omsättning, resultat, styrelse och de senaste årens årsredovisningar.